Hvem er vi

Velkommen til BoHer.nu.

Jeg hedder Morten Bo Pedersen, jeg er 46 år og uddannet ejendomsmægler, og i 2019 startede jeg BoHer.nu

Jeg har igennem de sidste rigtig mange år været sælgers repræsentant i forbindelse med over 3.000 bolighandler i forskellige ejendomsmæglerkæder, både som indehaver, daglig leder og ansat. Det meste af tiden omkring Vestsjælland og Holbæk hvor jeg også er bosat med min kone og vores 2 drenge. Jeg betragter mig selv som en meget erfaren ejendomsmægler og har alle dage sat en dyd i at gøre det yderste for de kunder, jeg har været mægler for.

Nu kan det være du spørger dig selv – Hvorfor er du så ikke ejendomsmægler mere? Tak for det!

Jeg har gennem min tid som ejendomsmægler erfaret at køber står meget alene i processen med at købe en bolig – for nogen måske den første bolig de skal købe. For de fleste er det dog den klart største beslutning hvad angår økonomi.

Derfor har slog jeg mig ned som køberrådgiver og åbnede i juni 2019 firmaet BoHer.nu – for det er faktisk netop det jeg ønsker med rådgivningen – hjælpe dig som køber med at bo her nu.

I midten af december blev firmaet så Anita Svalebo rigere og i starten af 2021 startede Julie Larsen også, og vi flyttede samtidig til nye lokaler på Amtmandvej 1, 4300 Holbæk.

Med BoHer.nu flytter vi altså taburetten over på den modsatte side af bordet, altså på købers side og KUN på købers side, og vil fremadrettet kun hjælpe boligkøbere med rådgivning gennem hele købsprocessen. Fra fremvisning til nøgleoverdragelse hvis det er det du har behov for.

Men vigtigst af alt så bliver det med det ene formål at du som køber skal føle dig tryg hele vejen. Jeg er medlem af Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO) og herigennem har jeg hos HDI Danmark en kollektive professionel ansvars- samt garantiforsikring.


Medarbejdere

Morten Bo Pedersen
Indehaver, Køberrådgiver & Ejendomsmægler

Anita Svalebo
Juridisk sagsbehandler & Sagskoordinator